RØST

Fotograf: Christine Lorenzen

5 hurtige til Røst

🎶 Genre: Røst er et rytmisk acapella-kor der synger pop, du næsten kender

🗓️ Øvetid: Tirsdage kl. 18.30 – 21.00 (pauser ca. halvvejs inde i året)

💸 Deltagergebyr: 900 kr. pr/halvår, 500 kr. for studerende/dagpengemodtagere

👩‍🎤 Niveau: Øvet (nodelæsning er ikke et must)

🫶 Røst består af flere udvalg som f.eks. fest-, rejse- og PR-udvalg

 

Kontakt os på sociale medier eller skriv til os på mail

Hvem er Røst?

Hvis du søger et ambitiøst, rytmisk acapella-kor, der knokler for at blive bedre sammen og hver for sig, skal du helt sikkert kigge nærmere på Røst.

Røst drives af frivillige kræfter, og det er derfor vigtigt, at man også fra tid til anden kan påtage sig en opgave i den forbindelse.

Vi består af ca. 30 mennesker, både dame- og herrestemmer, og sangerne fordeler sig på syv stemmegrupper: 1+2 sopran, 1+2 alt, 1+2 tenor og bas.

Til vores øvere er der fokus på klang, balance og ikke mindst udtryk. Vi arbejder også med formidling, staging og body-percussion.

Ud over at engagere sig i øverne, forventes det, at medlemmerne deltager i korets øvrige aktiviteter såsom øvedage, rejser og koncerter.

Den halvårlige deltagerbetaling går til betaling af vores korleder, Mie Rank Brunberg, til fester, ture og bookinger af locations til vores koncerter.

Vi synger minimum 1 koncert pr. semester og kan også bookes til arrangementer som bryllupper, firmafester og julefrokoster. Vi har et par jobs pr. semester.

Fotograf: Nicolai Hegelund

Hvad synger vi?

I Røst venter vi ikke på, at et nummer bliver en klassiker, før vi synger det. Tværtimod lægger vi stort arbejde i at have et friskt repertoire, der arrangeres specielt til os af nogle af landets bedste arrangører for rytmisk kor.

Genremæssigt spænder repertoiret vidt, men fællesnævneren er “pop, du næsten kender”, som også er blevet en slags parole for Røst.

Eksempler fra repertoiret: ‘Nattely’ af Pil, ‘Når jeg bli’r til jord’ af Uro og ‘All for us’ af Labrinth & Zendaya.

Sangene på vores repertoire udvælges af vores repertoire-udvalg, så alle numre er håndplukkede af vores egne røster.

Vi hygger os (naturligvis!) en masse og spiser kage i pausen, men der arbejdes som udgangspunkt koncentreret, og det kan indimellem være nødvendigt at kigge på sin stemme hjemmefra. Hertil er der øvefiler, som man kan lytte på, hvis man ikke er den mest nodestærke.