CHOIRISH

Hvem er Choirish?

Choirish er en ambitiøs acapella vokalgruppe i pop-genren med mange smukke arrangementer af kendte sange, med både beat box og solistiske indslag.

Vi både øver og optræder med individuelle mikrofoner for at man kan høre alle nuancerne i den musik der skabes. 

Det er ikke et krav at man kan læse noder, så længe man er velforberedt til øverne. Vi har lyd- og midi-filer, som vi øver til, og har ikke en korleder, så indstudering foregår derfor hjemmefra.

Det betyder, at vi primært arbejder med dynamik, stemmesikkerhed og staging til øverne, og at alle opgaver (booking, planlægning af øvere, musikalsk udtryk mm.) er fordelt mellem vores medlemmer, og vi skaber musikken sammen uden en leder der guider os. Alle inputs er velkomne når vi øver.

Vi synger typisk 7-10 koncerter om året og mødestabilitet er derfor enormt vigtigt for at det kan hænge sammen.

Klik og find Choirish på sociale medier

Hvis du er interesseret i at være med eller bare er nysgerrig og vil høre lidt mere, så send os en mail på eller kontakt os på sociale medier

5 hurtige til Choirish

🎶 Genre: Pop

🗓️ Øvetid: Mandag kl. 19 – 21.30 (med pauser ved sommer og jul)

💸 Deltagergebyr: Gratis

👩‍🎤 Niveau: Meget øvet

🫶 Choirishs slogan er “Choirish – næsten et kor”

Hvad synger vi?

Vi synger bl.a sange fra kunstnere som Ed Sheeran, Alicia Keys, Meghan Trainor og Lukas Graham mm. 

Arrangementerne er fyldt med smukke harmonier og ofte med beatbox. Desuden er vi meget inspirerede af den amerikanske acapellagruppe, Pentatonix. 

Arrangementerne som vi synger, er bygget på mellem 5-8 forskellige stemmer inkl. beatbox og solister, så man skal være god til at holde sin egen stemme, da man for det meste vil være alene på stemmen.

Ofte bliver vi også nødt til at skifte lidt rundt i stemmerne til forskellige koncerter alt efter hvem af os der deltager, så typisk kan vi hver især mere end én stemme i arrangementet.