Heidis und Hosen

Hvem er Heidis und Hosen?

Heidis und Hosen er et festligt og tilstedeværende band. Musikken er publikumsvenlig og inddragende. Vi er professionelt amatørorkester bestående af alle køn.

Til øverne har vi fokus på at gøre vores bedste – så vi kan vores ting, stemningen skal være i orden, og den skal i øvrigt også være uformel og til tider højlydt af latter. Pauserne bruger vi altid med en croissant i den ene hånd og måske en øl i den anden. Vi er selv med til at sætte den musikalske retning sammen med vores yderst kompetente dirigent.

Vi har en ambition om at hygge os mest muligt musikalsk samt socialt, og derfor fejrer vi gerne os selv med flere gange årligt fx med sommerfest, nytårstaffel. Derudover tager vi gerne til München hvert 3. år.Vores mål er at underholde og engagere vores publikum så meget, at de ikke kan lade være med at komme op af stolene, løfte deres ølglas og synge med på vores sange.

Heidis und Hosen er et stort og energisk polkaband med rytme og humor, der uden tvivl sætter gang i dig – os selv – og den næste fest!

740731 1544809302402729 4166702045075752956 O

5 hurtige til Heidis und Hosen

🎶 Genre: Tyroler/polka med et moderne twist

🗓️ Øvetid: Hver anden søndag fra kl. 10-13

💸 Deltagergebyr: 200 kr. pr/halvår

👩‍🎤 Niveau: Øvet til Meget øvet

🫶 Heidis und Hosen har egne didler og lederhosen, tyrolerhatte og klassiske knæstrømper som uniform

26910572 1972064579677197 6351692051055487830 O

Hvad spiller vi?

Vores repertoire består af musik fra kendte kunstnere som: Britney Spears, Madonna og DJ Ötzi alle med et tvist af polka, men vi spiller selvfølgelig også klassikerne “Du burde købe dig en tyrolerhat”, “Vi skåler for vores venner” og “Se Venedig og dø”.

Når vi er ude at spille har vi en sprechstallmeister med til vores events, der arbejder for at engagere publikum med blandt andet sang, dans og fællesskål. Vi er naturligvis altid iført ægte tyrolerudklædning, så der er garanti for tyrolerstemning og sjove oplevelser.

Vi har før spillet til fødselsdage, firmafester, jubilæer og receptioner m.fl., hvor vi her, og til øverne, altid bestræber os på lige dele højt niveau og højt humør!

Klik og find Heidis und Hosen på sociale medier

Hvis du er interesseret i at være med eller bare er nysgerrig og vil høre lidt mere, så kontakt os på vores sociale medier

Lyt til Heidis und Hosen her

Heidis und Hosen fra koncerter

1 Videos