Beat That Blue

Hvem er Beat That Blue?

Vi kalder os et ambitiøst amatørkor. Vi synger flerstemmige pop- og rock numre, som minimum fire-stemmigt, nogle gange op til otte-stemmigt.

Vi er fire stemmegrupper; sopran, alt, tenor og bas. Ikke alle kan læse noder, så derfor har vi øvefiler til de fleste sange, så man kan øve sig til dem derhjemme, hvis man har brug for det.

Vi sætter stor pris på at være sociale udover vores faste øvegang om mandagen, så vi afholder bl.a. sommerhygge, julefrokost og en årlig øveweekend. Derudover er er altid åbent for, at alle kan komme med forslag til forskellige sociale sammenkomster.

Klik og find Beat That Blue på sociale medier

Hvis du er interesseret i at være med eller bare er nysgerrig og vil høre lidt mere, så send os en mail på eller kontakt os på sociale medier

5 hurtige til Beat That Blue

🎶 Genre: Pop og rock

🗓️ Øvetid: Mandag kl. 18.45 – 21.15 (med pauser ved sommer og jul)

💸 Deltagergebyr: 1200 kr. pr/halvår, 600 kr. for studerende/dagpengemodtagere

👩‍🎤 Niveau: Øvet (nodelæsning er ikke et must)

🫶 Beat That Blue øver om mandagen for at beat that monday-blues

Btb1

Hvad synger vi?

Beat That Blue synger pop og rock-arrangementer fra alt fra Beatles til Adele. Om julen tilpasser vi repertoiret og finder nogle julesange frem bl.a. Bing Crosby.

Vi synger både acapella og med klaver-akkompagnement, og ind i mellem arbejder vi med let koreografi, men ikke nødvendigvis til alle numre.

Btb3

Lyt til Beat That Blue her (coming soon...)

Choirish fra koncerter

1 Videos