ACE -
Performance Singers

Hvem er ACE?

ACE – Performance Singers er det første og førende showkor i Danmark. Vores kor består af omkring 10-15 sangere fordelt på 5 stemmegrupper, som altid leverer høj energi og godt humør, når de går på scenen med både dans og flerstemmig sang.

Koret optræder med både sang og koreografi og er som regel akkompagneret af et live-band bestående af guitar, bas, trommer og klaver.

Ensemblets ambitioner er at optræde 3-4 gange årligt ved egne arrangementer og til diverse eksterne jobs.

Ace – Performance Singers blev stiftet i 2011 under navnet Copenhagen Glee Club. Stifteren var Nina Kragh som startede koret i forbindelse med et musikprojekt på studiet. I september 2018 skiftede gruppen navn til ACE – Performance Singers med det formål at skabe det rigtige image for gruppen, både internt og eksternt.

Klik og find ACE på sociale medier

Hvis du er interesseret i at være med eller bare er nysgerrig og vil høre lidt mere, så send os en mail på eller kontakt os på sociale medier

5 hurtige til ACE

🎶 Genre: Primært pop og rock

🗓️ Øvetid: Torsdag kl. 18 – 21.30

💸 Deltagergebyr: 770 kr. pr/halvår

👩‍🎤 Niveau: Øvet

🫶 ACE er et ensemble der kombinerer sang, koreografi og livemusik

Hvad synger vi?

Vi og vores live-band optræder med vores egne versioner af kendte musiknumre, som alle kan synge med på. Vi optræder til store som små arrangementer – dvs. alt fra åbne scener til jubilæer og festivaler.

Vores repertoire spænder bredt genremæssigt fra bl.a. rock, pop, musical og klassiske croonere – du kan altså høre både Michael Jackson, Queen og Frank Sinatra i samme optræden.

Lyt til ACE - Performance Singers her